De 50 deltagere i Tønder Listens besøg på Christiansborg fredag den 3. november fik et spændende indblik i hverdagen og arbejdet i folkestyrets højborg.

Turen gik med bus fra Tønder Kommune tidligt om morgenen, og efter ankomst og modtagelse på Christiansborg og frokost i Snapstinget viste Moderaternes gruppeformand, Henrik Frandsen fra Skærbæk, og ældreminister Mette Kierkgaard rundt. Deltagerne fik bl.a. set Landstingssalen, Folketingssalen, Vandrehallen, udvalgs- og gruppeværelser og portrætterne af tidligere statsministre og tidligere formænd for Folketinget.

Efter rundturen orienterede Henrik Frandsen om arbejdsopgaverne og relationerne på Christiansborg, og der var lejlighed til at drøfte aktuelle politiske emner, inden det igen gik hjemad mod Sønderjylland.

Turen var for medlemmer af Tønder Listen, og der var stor tilfredshed med hele arrangementet. I det nye år kommer der flere spændende arrangementer og tilbud. Det vil vi fortælle mere om i kommende nyhedsbreve til medlemmerne.

Læs her, hvis I kunne tænke jer at blive medlem af Tønder Listen og dermed få indflydelse og støtte vores arbejde.