Tønder Listen har fået ny formand. I fuld enighed har kommunalbestyrelsesgruppen valgt Anita Uggerholt Eriksen, Tønder, som ny partiformand efter Henrik Frandsen fra Skærbæk. Henrik Frandsen, tidligere borgmester i Tønder Kommune, har sagt ja til at blive folketingskandidat for Moderaterne i Sydjyllands Storkreds, og i den forbindelse har han valgt at træde tilbage som formand for Tønder Listen.

Sammen med Henrik Frandsen var Anita Uggerholt Eriksen med til at stifte Tønder Listen i 2020 og har siden været gruppeformand og talsperson. Disse poster beholder hun sammen med den nye. Samtidig har gruppen valgt Bo Jessen, Randerup, til en nyoprettet post som næstformand for gruppen.

Henrik Frandsen har været formand for Tønder Listen siden oprettelsen i 2020. Selv om han nu viger formandspladsen og bliver folketingskandidat, siger han på ingen måde farvel til Tønder Listen.

“Jeg brænder for Tønder Listen. Jeg fortsætter mit arbejde i Kommunalbestyrelsen i fuldt omfang og vil fortsat være en aktiv del af Tønder Listen”, siger han.

Anita Uggerholt Eriksen glæder sig over, at der både i bestyrelsen og i gruppen er fuld opbakning til de organisatoriske ændringer.

“Vi står sammen om at gøre Tønder Listen til en endnu stærkere spiller i Tønder Kommune. Politikken og linjen vil være den samme. Motivationen og beslutsomheden er den samme, og vi vil også fremover lægge alle kræfter i at gøre Tønder Kommune til et endnu bedre sted at være. Tønder Listen er her i dag, vi er her i morgen, og vi er her, når vi om tre år skal til kommunalvalg igen”, siger den ny formand.