Medlemmerne at Tønder Listen kan se frem til flere tilbud om inddragende aktiviteter, bl.a. møder og virksomhedsbesøg med efterfølgende politisk dialog. Kommunikationen til medlemmerne skal også styrkes.

Det er noget af det, Tønder Listens netværksgruppe aftalte på det seneste møde i Løgumkloster. Der var også enighed om, at Tønder Listen og ikke mindst kommunalbestyrelsesgruppen skal være synlig og til stede i hele valgperioden, ikke bare op til et valg. Derfor vil vi i den kommende tid søge at deltage i en række lokale arrangementer og aktiviteter rundt om i hele kommunen, så folk kan komme i snak med os i hverdagen og være med til at give os inspiration.

Netværksgruppen havde også en livlig drøftelse af den aktuelle politiske situation i Tønder Kommune, og man må jo sige, at der er en del at snakke om for tiden.

Som altid når netværksgruppen samles, var der en rigtig god stemning præget af optimisme, engagement, fællesskab og højt humør.

Hvis du ønsker at blive medlem af Tønder Listen og dermed få indflydelse og samtidig støtte det politiske arbejde for udvikling af Tønder Kommune, kan du klikke på linket nedenfor og få nærmere oplysninger om medlemskab.

Bliv medlem af Tønder Listen